19 dec. 2012

Kärlek i vintermörkret

Nu har du väl postat alla dina julkort? Det finns fortfarande tid, om du postar dem med vanliga frimärken...

Mitt i julstöket var det ett speciellt datum i år, nämligen 12-12-12. Jag fick den stora äran att göra ett kort till ett par som gifte sig den dagen.


Kortets framsida är rätt enkel, jag limmade fast rosorna i samma hjärtform som det fina tårtpappret och fyllde sedan mitt hjärta med rosenknoppar. Namn och datum har jag skrivit på små små tags som jag fäst på trådar och sedan limmat fast. Jag dekorerade med pärlor, en nål och lite svart spets.


Jag har använt svartvita papper från BoBunny som jag färgat in kanterna på med svart distress och så har jag stämplat på insidan med vit stämpeldyna på svart cardstock. Jag tycker att det blir en så snygg effekt! Stämpeln jag har använt är Han är charmig... och finns i shoppen, just nu till ett extra förmånligt pris!

Titta gärna in imorgon igen, då bloggar Rosa!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!