16 dec. 2012

Julgåvor

Idag visar jag ett par julgåvor som jag ska ge bort till min massös och min naprapat, två personer som betyder mycket för mig och som ständigt finns där och hjälper mig regelbundet. Jag ville ge något som både var en gåva till dom men samtidigt något de kunde använda. Genom att lägga i en påse Saffransbiscotti så blev det 3 i 1.

Naprapaten, han får en blå ask...

Blått, vintrigt mönsterpapper med snöflingor på, förstärkt med utstansade snöflingor. Vitt cardstock utstansat med stor stans, medan pappret fortfarande låg kvar i stansen distressade jag med faded jeans och stämplade Julkollage med svart Versafine. Stämplade sen med Snöflingor i faded jeans. Ordet Jul i kollaget lade jag highlight på med Ranger's Enamel accents opauqe vit. Fungerar som en vit, täckande penna, men finns i liknande tub som glitter stickles. Snöflingorna och den utstansade kanten är dekorerade med glitter stickles. Sen har jag skrivit ut min egendesignade juletikett 100% God jul (finns även som engelsk version här), tanken är att den ska se ut lite som märkeslappen som sitter i tex kläder. För att förstärka det har jag doodlat en streckad ram runt etiketten.

... som innehåller...blå julkort att ge bort/skicka och en påse biscotti.

Blå julkort...

5 stycken julkort med kuvert, de har alla samma motiv men olika mönster på mönsterpappret - dock går alla i blått med snöflingor på. Stämpeln Juletid har jag stansat ut med Wonky rectangle från Spellbinders - de stansarna var jag bara tvungen att ha... bortsett från att de är himla snygga, så hade de så häftigt namn tycker jag. =) Stansade ut vitt, slätt cardstock, färgade in pappret med distress ink faded jeasn medan de fortfarande satt kvar i stansen, och stämplade sen innan jag bort stansen. Bakom den blå rektangeln monterade jag ostduk och monterade sen på några utstansade snöflingor. Dekorerade snöflingor och kanterna på det vita pappret med glitterlim. Ingenting är monterat med distanstejp, jag ville hålla korten platta och enkla att skicka per post. 

Insidan på korten, alla likadana. Skapade på samma sätt som framsidan, med Med önskan om och Snöflingor som enda dekoration.

Massösen, hon får en ask i bruna, röda och gröna toner...

Brunt mönsterpapper med gröna och röda detaljer, en bit spillpapper som jag distressat ordentligt i kanterna, Magnolias snögubbe stämplad och färglagd på akvarellpapper med ostduk under. Stämplade Snögubbar med lite Snöflingor runt kanten och skrev även här ut min juletikett. Lite utstansade snöflingor och alla kanter och flingor dekorerade med glitter stickles. Längs kanten en utstansad bård med grön spets på.

... med julkort och biscotti, även hon.

Bruna julkort...

Julkorten, 5 stycken med kuvert, med stomme av kraftpapper. Mönsterpapper i brunt, med endast det utstansade stämpelmotivet och lite utstansad järnek i hörnen, som enda dekorationer. Stansen heter Floral ovals och är helt underbart vacker tycker jag.

Insidan, likadan i alla korten, skapade likadant som framsidan, fast med annan stans.

Trevlig 3:e advent!

2 kommentarer :

  1. Oj så mycket fint! Tvättrådsstämpeln blev jättebra också! Kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Superfint!!! Gillar verkligen de vackra lådorna med fiiiint innehåll.

    Undrar, diesen du använt till det bruna kortet med versen Juletid, vilken tillverkare kommer den ifrån?

    Kram!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!