17 dec. 2012

Härlig är jorden

Hej på er! Anneth/Lillnettan här igen. Idag bjuder jag på en fin strut att hänga i granen.

En strut är ju ganska enkel att göra (speciellt om man köper en färdig strut i kartong och bara klär den i papper), men eftersom jag gillar att göra saker på mitt egna lilla vis så har jag gjort mitt eget mönsterpapper. Jag använde distresser, stämplar och embossingpulver; flera toppentips på hur du färgar in papper hittar du bland Pysseldags tekniktisdagar och jag själv brukar göra så HÄR (länk till min egen blogg för den som är intresserad).

Jag använde mig av stämpeln "Härlig är jorden" som i skrivande stund är slutsåld i butiken (men den finns som digistämpel). Den embossade jag i vitt - visst blev det fint med den djupblå distressfärgen Chipped Sapphire tillsammans med det krispigt vita? Det är väldigt svårt att se, men efter att jag embossat så duschade jag över papperet lätt med vatten igen och strösslade över ett par nypor regnbågsglittrande och ett par nypor silverfärgat embossingpulver här och var och värmde papperet igen, så att det glittrar fint. I botten hänger tre silverbjällror och pinglar och den enda dekorationen jag tyckte behövdes var en utstansad spetskant och en rosett.

Vi ses nästa måndag!


1 kommentar :

  1. Wow vilken underbar strut du gjort! Helt underbar. Gammeldags.
    Love it! :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!