9 dec. 2012

Enkla men vackra gåvor

Idag bjuder jag på tre alster, en julinspirerad ljuspåse, ett paket och ett enkelt kort. Vi börjar med ljuspåsen.... En smidig gå-bort-present när man vill ta med något litet men ändå arbetat.

Jag har dekorerat en tändsticksask modell större, med cardstock och mönsterpapper, utstansade snöflingor och en Magonliatjej på en bänk. Den lade jag sen i en cellofanpåse tillsammans med värmeljus, men för att få det lite festligare så stämplade jag med Snöflingor och stämpeldyna i guld, direkt på värmeljusen. Sen skar jag till en topper till påsen, i cardstock och mönsterpapper. Stämplade en annan Magnoliatjej på 4cc-papper och skar till den så den passade mönsterpappret. Båda motiven är färglagda med copics med lite glitterlim på utvalda ställen. Till sist stämplade jag Med önskan om... och monterade några snöflingor runt om.

Närbild på påsens topper och den fina julstämpeln...

Närbild på de stämplade - och glittrade - värmeljusen.

Nästa gåva är ett födelsedagspaket. När paket ska ges bort, lägger jag gärna ner lite extra tid på att göra vackra paket, speciellt om jag vet att mottagaren uppskattar gesten. Denna gången var det två platta saker som skulle ges bort, så jag slog in det i vitt kraftpapper, gick loss totalt med stämplar över hela paketet och knöt om papperssnören i två rosa toner.

Stämplarna som jag har använt här är: hörn (både vänster & höger), julpost (delar av), Fjärilsfrankering, Adressat.

Kortet gjorde jag enkelt, en distressruta, distressdynor och bakgrundsstämpel (privat - men man kan mycket väl använda Den som älskat..., Ett liv för mig..., Kärleken är tålmodig...  istället). Utstansade fjärilar, några monterade jag ihop med en storlek större. Stämplade sen med Grattis (del av stämpeln). Monterade ett par halvpärlor på den största fjärilen, glittrade alla fjärilar och lade liquid pearls på fjärilarna, runt kortet och på bokstäverna i grattis.

Önskar er en mysig 2:a advent. Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!