24 dec. 2012

En godisask på julafton


GOD JUL i stugan, kära vänner! Anneth/Lillnettan här igen. Tänk att jag fick äran att gästblogga på självaste julafton? När detta skrivs (onsdag) drömmer jag mig bort till julaftonsmorgonen, när jag får vakna i mitt gamla flickrum av kaffedoft och julstök. I år firar vi på "bästkusten" där jag är född, det ska bli så mysigt.

Idag bjuder jag på en så kallad bubbelask som jag har klätt in och dekorerat. Tanken var att göra ett litet snölandskap inuti bubblan och tack vare ett klippark med tags från Inkido så blev det precis som jag ville. Kolla förresten in "benen" på asken - det är vanliga metallhörn som kostar några kronor styck och som jag bara böjt till och limmat på. Vem vill köpa dyra Tim Holtz-metallben när detta blir så mycket billigare? (Märks det att jag numera bor i Småland?)


Här är de små knattarna som är ute och kör hem granen. Jag har bara figurklippt och stöttat upp dem med ett vikt papper på baksidan, och sedan dolt den delen som vilar på "marken" med en herrans massa lim och vit Flower Soft. Flower Soft var nytt för mig, har haft burken i ett år men aldrig använt den. En ganska skojig produkt, fungerar fint som snö! Dock glittrade den lite dåligt, så jag strösslade över lite löst glitter med för att blinga till det hela.


Som synes har jag även denna gång använt mig av "Härlig är jorden"-stämpeln för att göra eget mönsterpapper. Jag har också embossat denna fina bård med rött glitterpulver.

Tack för titten, och ha nu en riktigt fin julhelg!

/Anneth

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!