7 dec. 2012

En fröjdefull jul

Idag har jag fler julkort att visa. Jag har gjort ett enkelt och ett lite mer avancerat kort med samma stämpel, "Med önskan om en fröjdefull jul..." Mitt första kort, det enklare, är ganska litet, bara 10 gånger 10 cm. Jag har dekorerat utsidan med en kraft-doilie, ett par organzaband som jag lagt ovanpå varann och en diecut från Pink Paislee. Snabbt, enkelt och snyggt.

Texten har jag embossat i vitt för att det ska synas lite mer på mitt bruna cardstock.


Det andra kortet är uppbyggt i ganska många lager, med doilies, tags och ett färglagt motiv från Magnolia. På insidan har jag fäst min text, stämplad med svart dyna på 4CC-papper och lagt glitterlim runt kanterna.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!