13 dec. 2012

Dubbeltag

Hej!

Dags för mig att blogga igen. Den här veckan har jag gjort en dubbeltag.


Jag har använt mig av en canvastag som jag stämplat God Jul i % på. Det blev lite broderikänsla på trycket och så har jag strött lite embossingpulver över så det skimrar lite. Men det syns ju som vanligt inte på bild tråkigt nog. Den röda fina tagen kommer från ett klippark som jag fått i mitt DT-paket av Ciza. Den kommer från Reprint och har funnits i webshoppen men har sålt slut.


Ett snöre och ett rött band lindat runt lite juliga tulpaner. En fin julgåva som också ger hopp om våren så småningom :-D En snöflingecharm fick också vara med. 


Min bukett får representera Lucia idag i vitt och rött. Hoppas du får fira med lussebulle och pepparkaka!

Kram Rosa
2 kommentarer :

  1. Jättefina tags! ....och tulpaner!
    Visst är det härligt när de kommer - knastrigt fina - och ger lite vårkänsla i vintermörkret! Nu vänder det snart - även om jag gillar snö och vinter vill jag gärna ha.ljuset!!!
    Idag kommer ju också ljusdrottningen Lucia - ha en trelig dag!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!