6 dec. 2012

All I want for christmas is You

Hej!

Det snöar rejält nu och det gör det även på mitt kort idag :-) Men det är lite mera glitter över mina snöflingor än den klibbiga massa som kommer från ovan.

Jag har gjort en kortvikning som heter Center step card. Tycker den är så fin och kan varieras på så många sätt. Materialet är akvarellpapper som stomme, grön cardstock till mattor, Maja Designs senaste julkollektion som mönsterpapper och så Tilda från Magnolia som sitter och bara vill ha dig till jul :-D Stämpeln "All I want for christmas is you" har jag embossat med hologramembossingpulver. Sedan har jag färgat in pappret med två olika gröna distress dynor.


Snöflingorna har jag stansat ut med en Martha Stewart stans. Jag har igen använt mig av tekniken att tejpa pappret först och sedan har jag strött glitter ovanpå. Det är ju lite svårt att få fram den rätta glittereffekten på bild, men den finns där "live".Närbild på Tilda. Hon är färglagd med Distress Markers.


Insidan har jag stämplat med "Julhälsningar", och hörnen är gjorda med en stans från Ica maxi :-)


Det var allt för mig idag. Kom ihåg att vara med i vår decembertävling, klicka på ordet "Tävling" längst upp i vänstermarginalen!

Imorgon är det dags igen för mixedmediafreda, så välkommen tillbaka då!

Kram Rosa

1 kommentar :

  1. Jättefint kort med en vackert målad Tilda som bara sitter där och väntar!! Bra att du påminde mig om ICA MAXI-stansen! Den hade jag totalt glömt bort!!!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!