11 nov. 2012

Verktygsförvaring

Dags för mera förvaring! Jag vill gärna höra från er läsare vad ni har för fiffig förvaring - släng iväg ett mail till mig där ni berättar om er förvaring, så kanske det dyker upp i bloggen sen. Skicka gärna med foton på er förvaring, pysselplats eller om ni har något annat bra tips ni vill dela med er av. Maila till mig här: linda.horn@bredband.net
Idag ska jag visa hur jag förvarar stämpeldynor och mina verktyg jag oftast använder. Välkomna!

Först ut är ställningen för mina stämpeldynor, den är helt suverän! Den är i vitlackerad plåt och egentligen är den anpasad perfekt i bredd för VeraFine, Memento, StazOn, men jag vill gärna ha lite småplock där med, så jag förvarar mina på "fel" håll. Det gör att jag har plats för stämpelrengöring, smådynor av Memento och embossingdyna samt en blomfakir. Jaa, en blomfakir! Den är jättefin att ställa kort i när man ska fotografera dom eller helt enkelt ha ett kort i den som man fått av någon - enkelt att beundra varje dag. Denna ställningen är köpt hos CiLiinpapers.

Nästa tips handlar om mina verktyg jag ofta använder. Förr hade jag en karusell, men den tar mycket stor plats, så den såldes vidare. Istället budades denna hem från Tradera, länge hade jag ingen aning om vad jag skulle använda den till . den har stått både i köket och hallen, hållandes många olika saker. Men sen när jag flyttade in i min nya scraphörna i vardagsrummet (ja, bilder kommer, jag lovar - snart) kom jag på precis vad jag skulle ha den till! Mina verktyg! Började flytta att i den, men det var för stora fack i den... så det fick jag göra något åt. Jag tog en mycket tjock, gammal kartong och skar ner till lagom höjd. Sen skar jag ner kartongen lagom smal för att passa in i varje fack...

Så här ser den ut lite mer uppifrån. Längst till vänster ha jag fack för tänger och lim. För att dölja den fula kartongen lade jag washitejp över hela ytan. Så i det första facket har jag 3 mindre fack, till mina stora tänger, mina små tänger och lim.
I mittenfacket har jag skurit ur nertill och upptill i två delar och sen monterat ihop delarna till ett X, klätt sidorna med annan washitejp och tryckt ner den i facket. På så vis fick jag fyra små fack så att jag kunde sortera pennorna lite.
I tredje facket har jag gjort lika som i fack nummer två, ytterligare ett mönster på washitejpen. (Använder tejpen mycket sällan, så att det gick några meter här spelar ingen roll.) Där har jag linjaler, knivar, pincetter, saxar, distress tool, liten hammare osv.
Någon gång ska jag altra utsidan på denna förvaringen men man kan ju inte göra allt på en gång, eller hur?!

Nästa vecka hoppas jag att jag har lite tips från er bloggläsare med. Var inte blyga nu, maila direkt! ;-) Trevlig söndag, allesammans!

1 kommentar :

  1. Fiffigt! Och så roligt att få lite förvaringstips. Jag bor för tillfället på annan ort, så min förvaring är totalt huller om buller. Dessutom måste den vara utom räckhåll för min 1-åriga vovve.. det gäller att rädda sina saker haha =) Ska se om jag får till nåt foto på hur jag har det. Och blomfakir, är det så den heter. Har funderat länge på vad det är för fiffig grej så många scrappare har =)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!