4 nov. 2012

Tipssöndag - dekorationsförvaring

Jag älskar fiffiga förvaringar som underlättar skapandet för mig! Allt jag vill ha måste finnas nära, nära, så jag slipper resa mig upp för att hämta något - helst ska det vara snyggt med. 

Denna supersmarta förvaring har jag hittat på Ebay, köpte två stycken på en gång. Det ångrar jag inte en sekund. Den har 10 fack i varje låda och tre lådor med lock - och innerväggarna i lådorna går att ta ur för att få större fack.

Om man tar bort locket på den ena boxstapeln kan man snäppa fast lådorna så att det blir en enda enhet med 6 förvaringslådor! Smidigt om man ska iväg på träff.

Det finns ju en del småsaker i denna hobby, och till det riktigt minismåa sakerna har jag en pärlförvaring från Caraga - ser ut som en liten dosett med 12 fack med individuella snäpplås. Perfekt för ringar, lås och liknande smått.

Tar jag bort två innerväggar så går de små förvaringsboxarna ner perfekt i den stora lådan.

Hoppas ni får någon nytta eller inspiration av mitt förvaringstips!

1 kommentar :

  1. Vilket super bra tips, vill också gärna ha alla mina saker så nära nära när jag pysslar ;-)
    Kram Ann-Charlotte

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!