22 nov. 2012

Snöflingor

Hej!

Jag vet inte om ni har någon snö där ni är, men det finns då inte en flinga i Gävle. Då kör vi lite snöflingor i papper istället tycker jag.
Material: Papper från BoBunny och grön cardstock. Vitt papper är 4CC.Jag har stansat ut tre stjärnor med hjälp av en Sizzix-die. Varje stjärna är monterad på 3D-kuddar förutom den största. Mittenstjärnan har jag stämplat med en av de nya jul-/vinterstämplarna "Snö". Jag har dekorerat med små snöflingor som jag glittrat på med Stickles star dust.Det är glitterstickles runt om alla kanter och lite extra i varje hörn men det syns som vanligt dåligt när man fotar. Eller i alla fall när jag fotar... :-)


På insidan har jag stämplat min helt underbara personliga god julstämpel, jag visade den ju även förra veckan. Har man en handstil som en kratta är det fantastiskt att använda den här med våra namn på. Du kan också beställa personliga stämplar om du vill. Kolla i shoppen hur du kan göra.
I hörnen har jag stämplat Hörna. Den finns ju i både höger- och vänsterställd variant. Men finns också som digistämpel.På baksidan brukar jag sätta en remsa av samma slags papper som finns på framsidan eller som här, en spillbit av ett papper från samma mönsterpapperserie. Jag har förstås stämplat min personliga "handgjord av"  på den remsan.

Imorgon är det mixedmediafreda så missa inte det!

2 kommentarer :

  1. Superfint! Gillar upplägget, det vackra papperet och stämpeln förstås!
    Synd att vi inte ses på lördag!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!