28 nov. 2012

Skiss och julkort!

Idag har jag en ny skiss för er att inspireras av. Min egen tolkning av skissen är ett julkort med fina julpapper från Maja Design på en bas av kraft-färgat cardstock. Jag har följt skissen riktigt noga, har bara svävat iväg lite grann genom att byta ut tagen i mitten mot en utskuren stämpeltext...


 Alla kanter är infärgade med Walnut Stain och textrutan är även inramad med stickles i färgen Platinum.


Stämpeln Med önskan om... finns i shoppen. Än är det inte för sent att börja göra julkorten, eller att utöka förrådet av julstämplar!

Skissen som jag har gjort till den här veckan kommer här:
Om du inspireras att skapa med min skiss, lämna gärna en länk här eller på vår Facebook-sida (länk på höger sida)! Jag vill gärna se vad just du skapar!

Imorgon inspirerar Rosa, kom gärna tillbaka då och se vad hon gör för fint.


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!