15 nov. 2012

Ren julhälsning :-)

Hej!

Dags för lite mera jul i bloggen, jag får aldrig nog :-)

Jag har varit på mässa i Uppsala i helgen och hittade då en massa trevliga papper och andra grejer. Bland annat de här mönsterpappren från BoBunny.Jag har gjort kortvikningen åt det här hållet för omväxlings skull.Här är en närbild på en av de nya julstämplarna "julhälsningar" och det här är gummistämpeln. Jag har den även som digistämpel så jag kan göra den större, eller mindre, vid behov.Lite blommor ska förstås vara med också, jag har gjort ett rosarrangemang och stuckit in några kvistar som jag gjort med hjälp av en Martha Stewart punch.Renen/hjorten (Tim Holtz bigz) har jag stansat ut med min Big shot. Men först tejpade jag cardstocken på hela ytan och när det var stansat drog jag av tejpen och hällde på glitterpulver över hela ytan. Då fick jag en glänsande fin ren (nu till jul tycker jag det är en ren) Den är monterad på 3D-kuddar.På insidan satte jag ett 4CC papper och så stämplade jag på min rykande färska personliga julstämpel, den är så fiiiiiin! Runt kanten har jag valt att rita en tunn ram med en guldfärgad penna.


Det var allt för idag men välkommen tillbaka imorgon för då är det klet och kladdagen, eller Mixed Media Freda!

Jag passar på att påminna om att det pågår en tävling ett par veckor till där du har möjlighet att vinna en månads gästDT-plats! Kom igen och visa vad du kan! Mer info finns längre upp i bloggen.

Kram från Rosa3 kommentarer :

 1. Åh så fint Rosa!! Gillar Bo Bunnys papper och din vackra blomdekoration. Renen är jättefin!!
  Ha en skön helg! Kram!!

  SvaraRadera
 2. Gud så fint! Älskar de randiga pappret ^^

  SvaraRadera
 3. Snygga papper, och renen är så härlig =)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!