1 nov. 2012

Recept för julen

Hej!

Jag fortsätter med de härliga nya julstämplarna, och visar två av dem idag.


Det fna mönsterpappret är från BoBunny 6x6". Snöflingorna är gjord med en punch från Martha Stewart, hjärtat är från Magnolia och samma sak med motivstämpeln. Jag har stansat ut med ovaler från Spellbinders. Ett grönt självhäftande band finns med och kommer från Panduro.


Jag har färglagt stämpeln med Distress Markers och pappret är Canson Montval akvarellpapper 200g. Färgerna är Pine needles, Barn door, Old paper, Pumice stone, Tattered rose, Spun sugar och Wethered wood.Här är receptet på en god jul, det är en digistämpel som du hittar HÄR eller i gummi HÄRPå insidan av mitt kort har jag en till digital julstämpel och det är den fiiiiiina Julhälsningar! För att få lite färg och liv och en röd tråd, har jag satt fast de spillpapper som blev kvar av framsidans mönsterpapper. Kanterna är chalkade med black soot distress.

Håll utkik i bloggen igen senare idag, för det kommer en rolig sak som jag tror du kommer gilla! :-)

Kram från Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!