8 nov. 2012

Önskelistan till Tomten

Hej!

Idag visar jag ett julkort igen och den här gången är det med den läckra freebie Önskelistan som Ciza/Pysseldags har släppt nu i november. Klicka på den understrukna länken för att ladda hem den!Jag har ett mönsterpapper av okänt ursprung då jag köpt det på Facebook i en bunt med andra julpapper. Kortstommen är en cremefärgad cardstock sedan är det svart och röd cardstock som fotomattor. Blommorna är från YouDo har jag för mig. Jag hade myyyycket bättre koll förr på vad jag har för material, kan det nu betyda att jag har för mycket grejer!? näää det kan jag väl aldrig tänka mig :-)Här ser vi nu freebiestämpeln uppragen ur sin ficka bakom tomten. Jag har krympt den till lagom storlek i datorn och sedan stansat ut med en QK-die i form av en tag. Spets och band fick bli handtag och prydnad, jag har fäst banden med en häftklammer.


En närbild på Magnolia-Edwin som söt tomte. Här har jag färglagt med Distress Markers på akvarellpapper. Jag tycker inte att det finns någon riktigt bra röd färg, djupröd alltså, så här har jag mixat färgerna Aged Mahogany och Fired brick och jag tycker att det blev en bra röd då. På de vita partierna i kläderna har jag lagt skuggor av Wethered wood. Skorna är Vintage photo och säcken är Frayed burlap.På snöflingan som är gjord i något slags filtmaterial, har jag lagt ett limlager och sedan strött över glasglitter för att få en riktigt frostig känsla.Så här ser kortet ut med taggen nedstoppad helt. Jag har ju även blingat kortet med lite röda halvpärlor, God Jul är självhäftande och som finns på rulle, bara att klippa av så många godjul man vill ha :-) Det svarta bandet hittade jag på Ica Maxi.

Hoppas du fått lite inspiration att göra julkort, det finns massor med nya fina julstämplar i shoppen så skynda att fynda!

Kom nu ihåg att det pågår en tävling under november där du kan vinna en månads gäst-DT uppdrag! Längst upp till vänster i bloggen hittar du tävlingen.

Välkommen tillbaka imorgon då det är dags för MixedMedia Freda' med Ciza :-)


Ha en fortsatt fin dag! Kram Rosa
6 kommentarer :

 1. Super bra idé med taggen!

  SvaraRadera
 2. Flott kort! :)
  Rimelig sikker på at det mønsterpapiret er fra Vibeke Springset,jul 2011.

  SvaraRadera
 3. Åh vilket härlig kort =) Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh förresten... vart kan man köpa papper på facebook, är det nån grupp? =)

  SvaraRadera
 5. Tina det finns ju massor med köp och säljgrupper på Facebook, är du inte med i någon av dem?
  Tack förresten :-)
  Kram Rosa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!