14 nov. 2012

Novembers första skiss

Idag har jag en ny skiss att visa, som jag hoppas att ni inspireras av.

Min tolkning är en layout där jag mistat, skvätt och droppat, stämplat och distressat. Massor med olika tekniker, helt enkelt. Fotot jag har valt är svartvitt, det är så mycket färg på de papper och dekorationer jag använt.


Stämpeln jag använt heter Banner - enkel och finns i shoppen till nedsatt pris! Perfekt att skriva lite i på en layout, få sin journaling snyggt inramad och låta den ta plats på pappret.Här är skissen! Blir du inspirerad, lämna gärna en länk här eller på Facebook, så vi kan komma och titta på ditt alster!

Välkommen tillbaka imorgon, då bloggar Rosa. Och glöm inte vår tävling!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!