29 nov. 2012

Have yourself a merry little christmas

Hej!

Jag kör på med jultemat, tycker det är ganska så relevant :-)

Den här torsdagen vill jag visa ett kort jag gjort efter Annas skiss (se gårdagens inlägg HÄR)

Det är så roligt med skisser för det är mycket bra att ta till vid bl a idétorka. Jag har följt skissen ganska så noga men det är ju helt ok att sväva ut i fantasin så klart!

Jag har använt mig av mönsterpapper som finns i webshoppen, för Pysseldags har inte "bara" stämplar nu för tiden. Pappret med stjärnorna är från Reprint och du hittar det HÄR De andra två är Graphic45 och du hittar den med cirklar HÄR och ränderna hittar du DÄR (hihi)Tagen har en digistämpel med texten "Have yourself a merry little christmas". På snöret har jag bundit fast en stjärna som så lämpligt fanns i mina gömmor. :-)På insidan har jag satt samma randpapper som på framsidan. På båda har jag stämplat runt kanterna med en swirlstämpel med distressfärgen Walnut Stain. Samma swirl kommer igen i mittendelen där min hälsning finns. Det är alltså en specialbeställd personlig stämpel, lämplig för oss med handstil som en kratta. :-)Så här ser kortet ut stående. Jag har ju blingat kortet med halvpärlor, spets och platinum stickles också.


 Det var allt från mig för idag. Testa gärna Annas skiss och lägg upp ditt alster på vår Facebooksida eller i bloggen. Imorgon är sista dagen för att tävla om en gästDT-plats! Sätt fart! :-D

KRAM Rosa3 kommentarer :

 1. Supersnyggt kort i fina dova färger, och med en superfin stämpel inuti också ;)

  SvaraRadera
 2. Åh så fint, vilka härliga papper =) Blir mer o mer sugen på en personlig stämpel... måste nog slå till snart =)

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort det här!!
  Fina textstämplar både på framsidan och insidan och så fint dekorerat!!
  Ha en bra vecka!! Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!