26 nov. 2012

En freebie en grå måndag

God morgon alla!

Det är då måndag igen och för många är det tyvärr en tung dag. Ny, lång arbetsvecka. Och det kanske inte blir bättre om vädret är som hos mig just nu - grått och regnigt. För er som börjar få snö kan jag meddela att jag är rejält avundsjuk på er nu, men missunnar er den inte och gläds med er. :)

Så jag tänkte faktiskt försöka pigga upp er med en helt underbar text som jag såg på facebook och som jag nu gjort en digistämpel av.Jag tror att vi är många som behöver få den texten på ett kort, kanske på en tavla, eller kanske bara på en post-it. Vi är alla värdefulla och betydligt bättre än vad vi själva ger oss credit för.

Så ta och ladda ner denna bild, sätt den på ett kort och skicka det till någon som du tror eller vet behöver denna uppmuntran. Den kommer garanterat att värma hjärtat på mottagaren.

Och så blir det nog en freebie till när vi byter till december. ;)


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!