7 nov. 2012

Adventstid...

Adventstid är det om mindre än en månad. Tänk vad fort tiden går!

Idag vill jag visa ett kort som jag gjort med en stor, fin julstämpel. Jag tog ett turkost papper med lite snöflingor runt kanterna och stämplade och embossade en snöflinga lite här och där. Vips fick jag en snygg och enkel bakgrund att montera min Adventsdikt (nu till extrapris i shoppen!) på.


Sedan satte jag dit några dekorationer, men ville inte ta för mycket fokus från dikten, den är så snygg!

Har du börjat julpyssla än?

Du har väl inte missat att vi både har tekniktisdag och mixed media-freda numera? Kolla in alla inspirerande inlägg i bloggen!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!