12 nov. 2012

Adventsljusstake

Det är inte många veckor till advent, som är den 2:e december. Och vår familj, så som så många andra, har vi en adventsljusstake. I år har jag gjort min egna.

Jag har adventsvers som digitala stämplar och har skrivit ut den på silkespapper, som jag klistrat på ett vanligt kopieringspapper och skrivit ut. Jag gjorde likadant med snöflingan, som är privat.

När jag sen skulle värma på silkespappret på ljusen hade jag ett bakplåtspapper som skydd så att ljuset inte skulle smälta. Man måste vara väldigt försiktig och inte värma för nära eller för länge på samma ställe.

Här ser ni närbilder på två av ljusen. Det ska bli mysigt att tända dem.

Tack för idag.
//Lotta


2 kommentarer :

 1. Jätteläckert! Vilket härligt sätt att använda adventsverserna på!
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag har gjort något liknande, men med stämplade siffror 1-4. Jag undrar var du köpt den fina brickan/ljusstaken som ljusen står i? Den var väldigt vacker och passar så fint till dina ljus.
  Hoppas du får en riktigt fin dag!
  Mvh Gunilla

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!