3 okt. 2012

Veckans skiss: Ett alter!

Så var det dags för en ny skiss igen. Idag visar jag en skiss som kan användas till lite av varje. Jag har valt att tolka den som en alter-skiss, så jag har altrat (gjort om, dekorerat) ett pennställ. Själva pennstället köpte jag färdigt, fast i vit kartong. Sedan gav jag mig på det med papper och dekorationer från Graphic 45. Det är så höstigt ute nu att jag blir extra inspirerad att använda mörka, murriga papper och dekorationer.


Den här sidan är den som mest tydligt inspirerats av skissen. Jag har använt mig av stämpeln Banner enkel, som jag stämplat på 4CC-papper med embossingdyna och embossat med guldpulver. Sedan har jag färgat in den med Walnut Stain, så den inte skulle vara kritvit. Jag har embossat lite i hörnen på det gamla bokpappret också. Där drog jag med dynan över hörnen, sedan hällde jag på pulvret och borstade bort tills jag tyckte det såg bra ut innan jag värmde med värmepistolen.Fjärilarna har jag täckt med ett lager Crackle Accents och låtit torka över natten (för säkerhets skull, det tar inte riktigt så lång tid), det blir en så snygg effekt med den krackelerade ytan.Jag började med att färga in alla kanterna med Walnut Stain. Sedan skar jag till och klistrade fast papper på de fyra sidorna. Jag fäste en bit svart spets runtom hela hållaren, ganska långt ner, för att ta med det elementet från skissen.Fördelen med att hållaren har fyra sidor är att det går att göra ganska mycket med ett enda alster, det är lite mer utrymme att leka på än på ett vanligt kort.


Här är skissen. Blir du inspirerad? Lägg in en kommentar med ditt alster, så att vi kan komma förbi och titta!2 kommentarer :

  1. Jättesnyggt! Vilka härliga färger. Kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Wow den blev verkligen superläcker =)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!