24 okt. 2012

Var modig - våga!

Idag visar jag ett kort med en av mina favoritstämplar - Gör som havet - våga! Den är så användbar! När man vill muntra upp någon som går igenom något jobbigt, när någon fått ett nytt jobb eller när någon precis avslutat en utbildning... Möjligheterna är oändliga.Jag har gjort mitt kort med material från BoBunny, lite spets, en ros och lite bling. I mitten på fjärilarna har jag satt små pluttar av glitterlim. Det blir en fin effekt i fjärilarna, lite annorlunda än om man sätter en pärla i. Det gäller bara att komma ihåg att glitterlimmet måste få torka också... Nåja, man lär sig av sina misstag.

Ha en trevlig onsdag!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!