31 okt. 2012

Vackra höst

Idag vill jag visa ett enkelt stafflikort som jag gjort till en god vän som behöver muntras upp lite.


Jag har gjort en distressruta på akvarellpapper med distress inks i färgerna Scattered Straw, Rusty Hinge och lite Walnut Stain. Stämpeln Hösten - det är en tröst att det är så vackert har jag stämplat med svart vattenfast dyna mitt i min distressruta. (stämpeln finns både som digital stämpel och gummistämpel i shoppen) Sedan skar jag ut rutan och monterade på det fina svarta pappret med stjärnor från October Afternoon.

 

Jag har dekorerat med brads från samma October Afternoon-kollektion och lite svart spets. Den lila kortbasen gör kortet lite mindre murrigt, tycker jag.

Titta gärna in imorgon igen, då bloggar Rosa!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!