21 okt. 2012

Tipssöndag - band- & spetsförvaring

Medan Camilla tar en liten andningspaus så hoppar jag in här på söndagarna med lite förvaringstips! Det är ju så med denna hobby att man har en hel del saker! Jakten på den bästa förvaringen är nästan lika omfattande - ibland än mer - än själva skapandet. Men det är ju så roligt att sortera och dona med grejerna, klappa lite på dom och beundra dom för att dom är så vackra! Tanken är att jag nu ska inspirera er med min, mina kollegors och kanske andras, förvaring! Det slinker nog in ett och annat matnyttigt tips av annan kaliber med, om jag känner mig själv rätt.

Så idag startar jag med att visa min alldeles nya, fina band- & spetsförvaring! Jag har köpt gamla trådrullar i trä på Tradera (just trä är viktigt för min del, i och med att det är en inredningsdetalj också, som ska passa min shabby chic-stil här hemma), köpt korta knappnålar i den lokala sybehörsbutiken, smyckat några med lite pärlor och sen börjat rulla band och spets!

Vackra, gamla trådrullar i trä... 

Den vackra korgen från Åhléns. Några riktigt tunna band & snören är uppvirade på knyppelspolar - köpta på second hand.

Restbitar av spets & band sparas i en stor glasburk. Bra förvaring och samtidigt ett vackert blickfång.

Hoppas ni tycker om mina tips, det kommer mer nästa söndag. Glöm inte att kika in i bloggen varje dag i veckan, det finns alltid ett nytt inlägg att inspireras av.

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!