11 okt. 2012

Tillsammans är vi starka

Hej!

Idag blir det också ett rosa kort i bloggen. Oktober är ju den officiella rosa månaden och jag vill gärna göra ett bidrag i den andan.


Jag har valt att göra kortet rent och enkelt. Jag vill att det rosa bandet ska få ta plats och har uteslutit stora blommor. Det är desto fler blommor i mönsterpappret istället :-)Jag har använt mig av en digital stämpel från Saturated Canary, den här heter Boobielove.
Hon är färglagd med Distress Markers, cotton candy spun sugar och worn lipstick för de rosa detaljerna, huden är tattered rose, håret är antique linnen och walnut stain och ögonen är broken china och tumbled glass. Runt om har jag lagt en skugga med wethered wood.
Viva Decors hörnstämpel och så är det utstansat med en Spellbinder nestabilities.Här är en närbild på stämpeln från Pysseldags. Jag har använt den förr men tycker att den passade perfekt till min figurstämpel och tanken bakom kortet. Tillsamman är vi starka, tillsammans klarar vi allt hittar du så klart i shoppen! Finns som både gummistämpel och digitalstämpel.Så här ser kortet ut i sin helhet. Den dekor jag gjort är spetsen, bakgrundspappret har fått en stansad kant och kanterna är också infärgade med walnut stain och sedan glittrade med platinumstickles.

Vill någon köpa kortet så donerar jag så klart pengarna till cancerfonden. Kom med bud :-D

Ha en fin dag! Kram Rosa


6 kommentarer :

 1. Så fint kort! kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åh ett så fint kort! Digisen är underbar och såå läckert färglagd och mönsterpapperen så väl valda, liksom textstämpeln!
  Ha det gott! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Åh så jättefint!! En så god ide!! Digisen är så ljuvlig och så läckert färglagd! Mönsterpapperen är vackra och väl valda och textstämpeln jättefin!
  Kram till dig!!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint kort. Stämpeln är perfekt för de som drabbats av bröstcancer.

  SvaraRadera
 5. Tack snälla ni, jag har just upptäckt att jag uppfunnit ett nytt namn på en färg också. Det heter inte cotton candy utan spun sugar :-) Ska redigera texten när jag får möjlighet. Sockervadd sockervadd sockervadd :-D

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!