5 okt. 2012

Steampunk-kort

Det har ju kommit in lite nya stämplar i shoppen sen någon vecka tillbaka och idag tänkte jag visa ett grattiskort med några av dem.

Materiallista:
* Grönt handgjort papper A5
* Grattis steampunk
* Man i vintagestil
* Skrivmaskin Vintage
* Bil 
* Ring 2,5 cm
* Frimärke

Papper, poststämplar och fläckstämpel är privata.

Dynor jag använt är Archival Ink svart samt Staz On Timber Brown. Jag har chalkat kanterna samt stämplat fläckstämpel med distressfärgerna Vintage Photo och Gathered Twigs.

Jag har på mönsterpapperna och det randiga pappret rivit kanterna för att få en sliten look.

Det som är så bra med steampunk är att det är en stil där man kan stämpla lite här och var då det ska se lite gammal, slitet och rustikt ut.

Detta kort passar inte enbart män utan även till tuffa tjejer. Alla grattiskort till tjejer behöver inte vara puttenuttiga. :)

Tack för titten idag. Skriv gärna en liten rad vad du tyckte om kortet. :)

1 kommentar :

  1. Här är en som håller med dig om puttenuttiga kort och tjejer. De är verkligen inte ett måste. Många gånger är de så blomstersockrade med spetsar och glitter så så de passar bäst för 3 till 6-åringar i sina intensivaste rosa perioder. Fast de tror jag till 90 % måste få uppleva också. Istället skall vi verka för att få dem att öppna ögonen för spännande bilder med fantasifyllda formationer med olika stämplar och färger och inte att förglömma härliga dekorationer som förstärker motiven.
    Alltså börja i tidig ålder, så blir de sedan inte så förskräckta när de är vid 35-tiden ;)
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!