2 okt. 2012

Målaren

Denna sommaren har  vi renoverat vardagsrummet, det behövdes redan när vi flyttade in för 8 år sen, men det blev aldrig av. Men nu skulle det bli av! Ciza kom över till mig en dag, och hon hade då en liten sak med sig som hon gav till maken. Riktiga målarkläder som hon hittat på loppis för länge sen - de kom ju till användning nu! De passade perfekt, så nu blir inga vardagskläder förstörda av målarfärg eller liknande mer. Naturligtvis var jag tvungen att dokumentera detta, hihi.


Närbild på rubrik, pensel och journaling uppe i övre, vänstra hörnet. Har valt att maska bort alla penslar utom en, som grund för rubrik och journaling. Detta är skrivet för hand.


Närbild på penslarna som tittar fram bakom fotot. Här är hela stämpeln med, och jag har efter utskrift målat med Copic Ciaos från penslarna, en av varje färg, för att ge penslarna lite liv och få färg till målaren.

Sist en närbild på den vackra bilden jag har lagt längst ner under fotot, en del av min "Handgjort av-stämpel" med vintage ram. Maskade bort allt utom den övre delen av ornamentet, och monterade det här nere, och omvänt ovanför fotot. Stämpel "text" syns bakom fotot med.

Stämplar använda på denna LO är:
Penslar digi - gummi
Text digi
Personlig stämpel, digi

Jag fick tyvärr inte till någon beskrivning denna gången på hur jag gör när jag scrappar digitalt, men lovar att det kommer. Förhoppningsvis redan nästa vecka. Ha det gott!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!