10 okt. 2012

Kort till ett kärlekspar

Idag vill jag visa ett kort som egentligen ligger ganska långt från min vanliga stil. Jag gillar att få frossa i rosa, hjärtan, blommor och pluttenuttiga saker ibland, men det händer inte så ofta. Här har jag i alla fall gjort ett kort till ett kärlekspar.

Jag har färgat in kanterna på mönsterpappren från Pion Design och cardstock med Victorian Velvet. På kortets framsida satte jag en bit ostduk underst och valde sedan bland olika romantiska dekorationer. Eftersom paret firar ett fjärde jubileum klippte jag isär ett spelkort och stoppade in bland hjärtformat tårtpapper, rosor, spets och utstansade fjärilar.


Den fina stämpeln Du ger mig fjärilar i magen har jag stämplat i svart på 4CC-papper, klippt till en vimpel och färgat in med samma färg som resten. Sedan har jag böjt till den genom att dra den mellan fingrarna så att det skulle bli en snygg form utan onödiga veck.


På kortets insida har jag stämplat med en stämpel från Tim Holtz i samma Victorian Velvet och dekorerat enkelt med en fjäril.

Hoppas att du blir inspirerad att bara vräka på nästa gång du ska göra ett kärlekskort! Titta gärna in imorgon, då bloggar Rosa.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!