25 okt. 2012

Juletid, juletid gnistrande av ljus

Hej!

Nyligen så kom det ut splitter nya julstämplar i Pysseldags shop. Jag är galen i julstämplar och vill gärna ha med fina, lite längre, texter. Det finns en sång som jag sjunger med min kör, Bert Månssons Juletid, juletid. Den är fantastiskt vacker (googla på Sanna Nielsen och juletid, juletid så förstår du.) Jag önskade den som stämpel och det fixade Ciza. Jag såg framför mig att jag ville ha den inramad av Spellbinders stansen Floral ovals.

Idag visar jag hur det blev:


Stämpeln juletid, juletid finns som både gummistämpel och digistämpel. Här har jag använt mig av digistämpeln. Men jag vill ha den i gummi också så beställning är lagd hihi.
Mönsterpapper från YoDo, som vanligt är det svårt att få fram glittereffekter när man använder blixt men pappret är superläckert med sina olika varianter av snöflingor. Jag har hållit dekorationerna så minimalt som möjligt för att framhäva texten. Snöflingan är gjord med en punch från Martha Stewart.Jag har bakom stämpeln satt en tunn spets och använt dekorkanten från mönsterpappret. I hörnen lite blingstenar.Jag har färgat in pappret med distress ink Stormy sky. Glitterlim runt kanterna.

Det var allt för mig idag, hoppas du gillar stämpeln!

KRAM Rosa

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!