17 okt. 2012

Crea Diem - en kortkiss!

Hej på dig och glad onsdag! Nu börjar nedförsbacken mot helgen...

Idag visar jag ett kort jag har gjort i ljusa färger som lite kontrast mot allt det mörka som kommer in utifrån så här års. Jag har färglagt ett stämpelmotiv i rosa och blått och sedan matchat det med ljusblå och turkosa papper från Magnolia och Maja design. För att plocka upp den vågiga kanten i skissen har jag satt en bit ostduk mellan pappren.


Min hälsning - Crea Diem - har jag stämplat med svart dyna på 4CC-papper och klippt till en vimpel. Sedan fick jag ett litet ryck och satte vimpeln snett åt ena hållet och pärlorna snett åt andra hållet... Det blev en kul effekt, tycker jag!

Här är den här veckans skiss. Hoppas du blir inspirerad att skapa något, du med! Lämna gärna en kommentar med en länk till ditt alster, eller visa det i vår grupp på Facebook!Tack för att du tittade in, välkommen tillbaka imorgon, då Rosa bloggar!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!