19 sep. 2012

Skissutmaningen: En kortskiss

Då var det ny onsdag och dags för en ny skiss. Missade du den förra skissen? Den finns här...

Till idag har jag gjort en kortskiss. Eller, du får ju tolka den hur du vill, men jag ser den som en kortskiss. Jag har gjort den rätt så avskalad, men så klart får du lägga till hur mycket du vill! Det har jag gjort...

Mitt kort blev så här:


Jag har använt papper från Prima och en motivstämpel från Some Odd Girl, den här släpptes i somras. De är så roliga att färglägga, tycker jag! Jag har färglagt med ProMarkers. Jag har använt den fina stämpeln Från en vän till en annan. Den passar till så mycket!

Här är skissen. Blir du inspirerad och gör en egen tolkning? Lämna gärna en kommentar under veckan med en länk till din tolkning, så vi kan titta in och se vad du har gjort!


Imorgon får vi se vad Rosa hittar på med min skiss som grund... Välkommen åter!


2 kommentarer :

  1. Väldigt bra och härligt skiss!

    SvaraRadera
  2. Ett väldigt fint kort och en bra skiss!
    Jag lånade den när jag snyggade till en ask ^^
    http://beccapysslar.blogspot.se/2012/09/alstrad-ask.html

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!