5 sep. 2012

Skissutmaning!

Hej!

Nu är vi inne i september, morgnarna är klara och svala, medan eftermiddagarna är varma. Ljuvligt!

Idag ska jag presentera en ny, återkommande händelse här hos Pysseldags. Under hösten kommer jag att lägga ut en skiss varannan vecka, med start idag. Denna skiss kommer vi i designteamet att tolka under veckan och vi bjuder in dig som läser att vara med! Efter två veckor lägger jag ut en ny skiss tillsammans med min tolkning och så börjar vi om!

Dagens skiss har jag tänkt som en layoutskiss, men man väljer såklart att tolka den hur man vill, kort, LO eller något annat. Jag behöver utmana mig att göra layouter oftare, så för mig är det en layoutskiss.

Skissen:

 
 Jag har gjort en egen mask av vanligt kopieringspapper för att göra min bakgrund. Jag skar ut rutor ungefär på samma ställen som på skissen, tejpade sedan mina papper över mitt cardstock och målade med vit gesso i hålen. Sedan tog jag penselskaftet och gjorde de runda prickarna som också finns med på skissen, fast där var min tolkning lite friare. Rutan uppe till vänster har jag målat på fri hand.Så här såg det ut innan jag hade börjat måla med gesson.Och så här blev min LO! Jag har använt några stämplar från Pysseldags för att datera min LO, siffror och månadskollage.


Jag hoppas att du blir inspirerad av min skiss! Välkommen tillbaka imorgon för att se vad Rosa har skapat.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!