12 sep. 2012

Piffad lärarkalender

Nu är vi där igen. Terminen är igång och elever och lärare springer som skållade råttor mellan klassrum, lärarrum och elevskåp. Det planeras, diskuteras och antecknas febrilt. Vad kan göra detta roligare, tro? Jo, en piffig kalender! I alla fall för fröken Sofia, som jag har fixat till en kalenderframsida åt.

Sofia bad mig göra den i grön och lila, lite ruffig. Så här blev resultatet:


 Jag valde att hålla kalenderframsidan rätt så platt, eftersom den skulle passa i en plastficka och dessutom ska plockas fram och undan många gånger under läsåret. Pappren jag har använt kommer från Maja Designs fika-serie, som jag bara älskar! Färgkombinationerna är så fina!


De stämplar jag har valt är rätt självklara i sammanhanget: höstterminen och vårterminen. Jag har dekorerat med lite washitejp, glitterlim, några blommor i samma färger som pappren, och en klocka. Jag har också använt en annan stämpel vars text jag tyckte passade i sammanhanget.


Hur ser din kalender ut? Den behöver kanske lite snygga papper och glitter? Jag tänkte väl det...

Titta gärna in imorgon och se vad Rosa skapar för fint!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!