6 sep. 2012

LO- känsliga läsare varnas...

Hej!

Den här veckan kör vi tolkning av Annas skiss som hon la ut igår. Vi vill ju gärna se din tolkning också så sätt igång och pyssla!

Med risk att flera läsare nu kanske inte kommer att våga läsa vår blogg igen efter det här inlägget så lägger jag in en fobivarning här.

Jag har en man som gillar att fotografera och han gillar också djur. Gärna dem som hoppar, kryper, slingrar eller krälar. Därför är det här ett naturligt inslag i min vardag och passar därför på en LO.

Just den här bor (tack o lov) inte hemma hos oss utan i Furuviksparken. Det är en sorts råttsnok, har för mig att det är en asiatisk råttsnok.

Jag har tolkat Annas skiss (se gårdagens inlägg här) på det sättet att mönstret i mitt papper får representera alla små fyrkanter och prickar. Bilden är en något oregelbunden fyrkant och titeln har fått flytta lite åt vänster. Stämpeln uppe till vänster är inte en kvadrat men ändå fyrkantig och sitter lite för sig själv.Jag hittade detta fantastiska papper i somras, ett mönsterpapper från FabScraps som jag aldrig tidigare hört talas om. Jag har som synes rivit sönder för hand alla fyra sidorna och sedan gnuggat på bra med walnut stain. En vit cardstock fick bli bas för att få fram kanterna bättre.


Jag satte fotot på den vita cardstocken och satte sedan över mönsterpappret. Skar upp flikar runt ormens huvud, färgade in kanterna och satte fast flikarna med brads.Pappret hade ju en snygg baksida också så då fick den också synas lite.


I hörnet satte jag en pil monterad på 3D-kuddar med digistämpeln gosedjur (vissa tycker ju så, faktiskt) hihi


Den här digistämpeln tyckte jag passade utmärkt till mitt projekt eftersom det ÄR lugnt jag HAR kontroll. Allra helst när ormen bara är på ett foto :-)Hoppas du har vågat läsa ända hit, men jag tror nog att de flesta fixat det. Har du svimmat på grund av ormfobi så hoppas jag på förlåtelse ;-) Jag har dessutom fler djurfoton på lager... men väntar nog lite med dem. Kanske. :-)

Se till att tolka skissen och visa upp den för oss i vår Facebookgrupp eller med en länk till din blogg som kommentar här!

Ha nu en fin dag!
Kram Rosa


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!