8 sep. 2012

Inspiration digistämplar

Jag jobbar denna hösten väldigt mycket med Pysseldags digitala stämplar, dels för att vi renoverar vardagsrummet och resten av lägenheten är lite av ett förråd - så jag kommer inte intill så bra på mitt pysselbord. Men dessutom så är jag mycket intresserad av digiscrap & hybridscrap just nu, samtidigt som Pysseldags fått in mycket läckra digistämplar i sitt sortiment. Så jag leker för fullt framför datorn och har jättekul!

Idag ska jag visa er vad jag har gjort med en gratis bild från internet och Pysseldags läckra digistämplar. Men eftersom stämplarna inte är gratis, så vill jag inte att man ska kunna ladda ner min bild och använda den - därför har jag lagt på texten "ScrapLinda för Pysseldags" rakt över bilden. Man ser vilka stämplar jag använt ändå, men bilden går inte att kopiera. (Ja, går och går, klart det går, men jag antar att man inte vill använda en bild med den texten till något.)

Jag har hittat bilden på rosorna på internet, den var gratis. Sen har jag lagt på diverse digistämplar ovanpå och bakom. Visst blev den läcker? Stämplarna jag har använt här är:

Hörn
Urverk
Visare
Glödlampa
Adressat
Gammal text

Trevlig helg!

2 kommentarer :

  1. Jag använder Pages för detta, i kombination med Förhandsgranksning (för att göra om pdf-filen till en jpg-bild).

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!