3 sep. 2012

Höstkort

Hej!
Martha heter jag och jag har fått äran att gästa Pysseldags i september. Jag ser fram emot att få visa hur mångsidiga Pysseldags stämplar är.

Jag gör LO, kort alter och har just nu snöat in på mixen media. Min stil är ganska spretig. Den röda tråden i allt jag gör är skaparglädje. Jag stör mig inte på om det inte blir perfekt stämplat eller om papper sitter lite snett, det viktigaste är att jag har kul när jag skapar. Jag tycker om att kladda med färger av olika slag.

Till mitt första kort färgade jag in glossy papper och OH papper med alkohol incs. OH pappret stansade jag ut med Tim Holtz löv. Stommmen är i kraftpaket och jag har stämplat med Fluid chalk. Många använder Fluid Chalk enbart till att färga kanter men den är läcker att stämpla med.
Lövstämplarna är privata och Pysseldags text hittar ni här./Martha

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!