20 sep. 2012

Från mig till dig

Hej!

Idag tolkar jag Annas skiss som hon visade igår.

Jag valde att använda mig av klippbilder idag från Graphic 45 istället för att färglägga något själv. Mönsterpapper är från serien Butterfly Garden från Pink Paislee.


En kakservett fick vara med för att bryta av lite och få in lite rörelse i kortet. Blomma och blad som jag fäster med Zots och sedan limmar så det verkligen ska sitta kvar. Runt alla kanter har jag chalkat med Walnut stain som vanligt. Sedan har jag också lagt en glitterrand av platinumstickles runt bilden och runt ytterkanten.


Stämpeln jag använt är en av mina favoriter, från mig till dig. Den finns som både gummistämpel och digistämpel. Jag har använt mig av gummistämpel och Adirondacks espressodyna. Jag har stämplat direkt på mönsterpappret och sedan skurit till den till en vimpel. Biltemas dubbelhäftande tape gör sedan jobbet på baksidan och ser till att den sitter fast :-)

Gör gärna något efter skissen du med och länka till din blogg i gårdagens inlägg! Det är så kul att få se vad andra gör med samma utgångsläge.
Glöm inte heller månadens gåva som du kan läsa om hur du skulle kunna få längst upp i bloggen!

Välkommen tillbaka imorgon då bloggar Sarah sin version av skissen!

Kram från Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!