26 sep. 2012

Från en vän till en vän

Idag visar jag ännu ett kort med den fina textstämpeln Från en vän till en annan. Dagens kort är en Z-vikning,  det vill säga att jag har tagit en bit cardstock som jag skurit till 12x6 tum (man kan göra vilken storlek man vill, så klart) och bigat en gång på mitten, sedan en gång till på mitten av den ena kvadraten. Resultatet ska vara en kortbas med ett veck vid 3 tum och ett veck vid 6 tum.

Kortet lite snett uppifrån, så man ser att det är vikt som ett Z.

 Sedan klädde jag kortet med papper från Graphich 45 som jag färgade in kanterna på med Black Soot. Jag stämplade min text på 4CC-papper med svart dyna och skar ut texten. Sedan fäste jag den som en vimpel mitt på kortet och dekorerade med massor av fina blommor i grönt och gult. Ihop med de bruna bladen blev det riktigt höstigt, tyckte jag!

Och rakt framifrån.

Titta gärna in imorgon, då bloggar Rosa något snyggt!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!