24 sep. 2012

En LO och några snabba kort!

Så fort september har gått. Idag är det mitt sista inlägg som gäst-DT. Det har varit jätteroligt att få visa vad man kan göra med Pysseldags stämplar. Jag hoppas att jag inspirerat er med mina alster.
Idag visar jag lite blandat. Först ut är en LO och sen 4 snabba kort.

 
Jag har använt papper från Crate. Men nu undrar nu förstås "Var än stämplarna?" Det ska jag visa er.
 
 

Bakom namnen har jag stämplat "Kärleken är tålmodig och god" för att få struktur på pappret. Den finns även som PNG-fil.


Vimplarna har jag stämplat och klippt ut. Jag valde trekantsvimpeln från "Vimplar 2-pack mindre". PNG-fil.

När min LO var klar fortsatte jag att göra 4 snabba kort. När man gör enkla kort och håller ner på dekorationerna så blir buskapet ibland tydligare. Först gjorde jag 2 kort med samma stämpel men de är trots det olika. Det första är ganska strikt och det andra mer lekfullt. Stämpeln jag använt är "Det är omöjligt". PNG-fil.

Jag färgade in glossypapper med alkohol incs och stämplade texten på.

Det här var ett riktigt snabbt kort! Några remsor washitejp och sen satte jag en bit washitejp på ett vitt papper och stansade ut hjärtat som jag monterade på en 3d-kudde.

Här använde jag "Penslar". PNG-fil. Jag målade direkt på gummistämpeln med LePlumeII-pennor men jag tror att det fungerar likadant med Distress pennor. Sen sprayade jag vatten på stämpeln och stämplade för att få akvarelleffekt. Här passar min favoritstämpel "Crea Diem" väldigt bra. PNG-fil.

Med mitt sista kort vill jag säga tack för den här månaden. Jag har använt stickers från Echo Park och en liten bit washitejp. Stämpeln heter "Tack". PNG-fil.

Ha det så gott i framtiden!
/Martha  
 

2 kommentarer :

 1. Ursäkta, men hur går det till att måla med LePlum pennor på PNG-fil?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du klickar så ser du att det är 2st länkar;-) en till gummistämpeln, och en till png-filen!
   Må gott :-)
   Kram Sarah

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!