27 sep. 2012

Dopklänningskort

Hej!

Jag har länge velat testa att göra ett dopklänningskort och nu fick jag tillfälle att göra just det!

Det är vanlig vit cardstock med struktur som jag använt till mitt kort.

Jag har lagt in lite glittereffekt med hjälp av hologramembossing. Jag har stämplat en liten blomma med genomskinlig stämpeldyna och sedan strösslat embossingpulvret hologram över. Sedan fick embossingfönen smälta pulvret så det fastnade.

På baksidan av kortet ser man lite tydligare de embossade blommorna.


På framsidan har jag gjort en rosett med långa band. Jag har sytt fast en liten nallecharm i rosetten.
Hur man gör en rosett på ett smidigt sätt kan man se på svensk scrapbookings TV-kanal.


Den stämpeln jag vill visa idag är På dopdagen och den har jag fått som digistämpel, mycket smidigt då jag kunde krympa ner den i lämpligare storlek för min lilla klänning!


Längst ner har jag satt fast en spets och sedan små rosor. Bladen är gjorda med hjälp av en EK-success punch. Den är i två delar och ena delen stansar och den andra präglar. Den gillar jag skarpt :)


Insidan av kortet ser ut så här.Jag har skrivit ut sången på datorn och sedan stämplat med lite clearstamps och färgat in kanterna.Den personliga hälsningen, också utskriven på datorn.Ja så blev den då till slut, det blev några kasserade varianter först också måste jag erkänna. Jag hittade en bra mall på nätet men gjorde om den lite för att få fram och bak lika långa.

Jag brukar ju påminna om vår månadsgåva, så jag gör det igen för nu är det bara några sista skälvande dagar kvar innan vi utser vem som får gåvan! Se till att vara med! All information finns längst upp i bloggen.

Ha en fin dag och jag blir jätteglad om du lämnar ett avtryck efter dig innan du går!

Kram Rosa1 kommentar :

  1. Jättesöt dopklänning!! Såå snyggt med det embossade mönstret!
    Vi ses på lördag på mässan!! Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!