13 sep. 2012

Bröllopskort

Hej!

Min tur att blogga idag och det blir ett bröllopskort till min vän Karin som var den som en gång introducerade mig i scrapvärlden.


Designpappren kommer från Maja Designs vintage summer 6x6 tumsblocket. Basen är akvarellpapper. Jag har använt det även som fotomattor.På den ena panelen har jag stämplat med walnut stain, fast urstämplat först på ett kladdpapper, den franska stämpeln som en liten flirt med det faktum att bröllopet var i Paris :-)Jag flirtade vidare på det temat även på baksidan. Tillsammans med min signatur så satte jag en stickers med Eiffeltornet på :-) Hittade ett roligt ark på Gekås i somras med resemotiv. Passade ju utmärkt till det här!Brudparet från Phunnyface har jag färglagt med Distress Markers och vattenpensel. Jag har använt mig av färgerna:
Kostym: Black soot, Skjorta: tumbled glass, Slips: Chipped Sapphire , Hud: tattered rose, Hår: vintage photo.
Brudklänning: wethered wood, Hud: tattered rose, Hår: scattered straw och wild honey.
Bukett: Aged mahogany, peeled paint, victorian velvet.
Skuggning runt paret: Antique linen
Jag stämplade ett hjärta från Kaiserkraft bredvid och sedan satte jag Grattis på 3D-kuddar. Kanterna är färgade med walnut stain och sedan med platinumstickles.Jag har satt en spets bakom bilden, klippt en bit av en swirl och monterat så den sticker fram lite och så har jag satt dit två ringar. I den med stenen står det I love you. Tycker de är så fina! Från YouDo kommer de.

Insidan är privat men jag har ju givetvis använt mitt älskade hörn, det har ni sett förr så det behöver jag inte visa :-)

Glöm nu inte bort att vara med i vår skissutmaning, jag gjorde ju en LO till den i förra veckan. Länka till din tolkning under det inlägget.

Missa inte heller möjligheten till gåvan som Ciza/Pysseldags så generöst tänker ge bort till en av er! Följ instruktionerna som du hittar HÄR!

Ha en fin dag! Kramar från ScrapRosa1 kommentar :

  1. Jättefint kort, Rosa! Tack än en gång! Kul att läsa om hur du gjorde det också. :-)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!