22 sep. 2012

39, snart 40

Det var för ett tag sen en utmaning på Facebook i gruppen "En kväll - En utmaning" som jag hakade på. Temat var födelsedag och eftersom det var min egen födelsedag så hängde jag på.
"40-års kris? Jag? Nähä! Jag har så mycket kris av 
annat slag att det inte får plats nån åldersnoja."

Bakom fotot (har lagt på en mask med hjälp av appen Filter Mania) ligger urverk och visare, den ligger även lite här och var på LO:n men ganska genomskinlig så den inte skulle bli så framträdande. Sen har jag spritt ut en hel del kugghjul, och jag har jobbat efter skissen som Anna utmanade oss med tidigare här. Sen lade jag dit stängsel runt fotot, i två lager, för att få en ram. Jag skar sen till ett cardstock i A4-storlek och skrev ut LO:n på min bläckstråleskrivare. Därefter färgade jag in LO:n med distressdynorna Fired brick, Pumice stone och Black soot. Stämplade födelsedag och 39 med VersaFine, doodlade ram runt fotot och runt LO:n och skrev lite journaling under fotot.

Nästa gång jag skapar en digi-/hybrid-LO ska jag ordna med en beskrivning på hur jag gör dessa, i detalj.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!