23 aug. 2012

Varma tankar...

Hej!

Nu kommer det ett kort från mig igen :-)

Den här veckan har jag gjort ett kort med den jättefina textstämpeln Varma tankar... när orden inte räcker till. Hur talande är inte den! Den texten känns som en kram.


Jag har gjort en banner och stämplat texten med Versafinedyna. Men den finns även i digistämpel och då kan man skriva ut den på datorn i den storlek som passar bäst till kortet, det är då en klar fördel med just digistämplar!


Jag har färglagt Tilda från Magnolia med Distress Markers. Färgerna jag använt är: Tattered rose (hud), antique linnen och walnut stain (hår), peeled paint (kläder och rosett), pumice stone (skor), wethered wood (skuggan). Blomman är färglagd med aged mahogany, fired brick, bundled sage, forest moss och wild honey. Tildas hår har även fått några highlights med en gelpenna som skimrar fint.
Runt bilden har jag stämplat med en clearstamp från Kaiserkraft.I hörnet har jag satt en liten blomstersamling. Jag satte även fast en virkad spetsremsa bakom med häftklamrar, den syns knappt stackaren :-) En kakservett skymtar fram också.


Så här ser kortet ut i sin helhet. Pappersarken, ja behöver jag nämna att de kommer från Maja Design? De är så roliga att jobba med då de är lättmatchade med varandra. I hörnet har jag satt en utstansad hörndekoration.

Det var allt från mig idag, välkommen tillbaka imorgon för att se vad Sarah hittat på!
Vill också passa på att påminna om månadstävlingen som avslutas den 31 augusti, det finns en skiss att följa och presentkort att vinna! Länk finns på vänstra sidan där det står "Augustitävling".

Ha en fortsatt fin dag! Kram Rosa3 kommentarer :

 1. Det här blev jätteläckert!! Den Tildan gillade jag verkligen och du gar färglagt henne så fint! Textstämpeln var också så Användbar - och snygg!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Underbart kort Rosa.
  Ja stämpeln kan ju användas både till sorgliga och positiva tillfällen.

  Jättefint. :)

  SvaraRadera
 3. Ett superfint kort med sött motiv och så fint upplägg.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!