21 aug. 2012

Tack!

Hej på er! Sent omsider idag kommer jag här med mitt inlägg för dagen. Var inte riktigt klar igår och jobbar ju natt så sova får man ju göra här på dagarna.

Idag tänkte jag visa er en lite tack tag som är tänkt att sätta på en flaska vin.

Jag har använt mig av en färdig tags till denna, satte på ett mönstrat papper som jag stämplade 2 av hörnen med en kantstämpel som heter "HÖRNA" , ängeln klippte jag ut från ett tags papper från Reprint och sist men inte minst den fina stämpeln "TACK FÖR HJÄLPEN " stämplade jag upp och satte fast på sidan. Övrigt material kommer från egna gömmor.

Vill tala om för er att alla de stämplar som jag använder på MINA alster är gummistämplar eftersom jag inte kan använda mig av digistämplar, men i shoppen kan man hitta både och.

Kram Dt-Malin

4 kommentarer :

  1. Så underbart vackert!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  2. Underbart fin tag och snygga detaljer, japp mycket fin stämpel =)
    Kram iffa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!