19 aug. 2012

Tack!

Jag har gjort en tack-tag.
Det är så bra att ha på lager och bara sätta på ett paket eller en blomma när man ger bort.
Mycket roligare än att ha ett köpekort.

Jag har använt Kärleken är tålmodig och god och bara stämplat utan kloss, dvs med stämpeln i handen.
Sedan har jag använt fjärilsfrankering.
Sedan har jag använt mig av lite alfabetsstickers, eller thickers.
Jag hann så långt att jag satte fast tac i en färg och upptäckte sedan att jag inte hade kvar ett k i den färgen, men då tog jag från en annan färg som turligt nog passade till tagen och blommans rosa färg.

Jag har gjort många tags och i slutändan när man ska ge bort har jag fått knyta ett extra band i tagen för att få fast den i presenten, men så kom jag på när jag satt och pysslade så band jag snöret som en ögla.
Lätt att bara "hänga på" presenten, eller att binda fast i presentsnöret.

Ha en underbar söndag!!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!