22 aug. 2012

Stämpla på origami!

Idag vill jag visa något helt annat som man kan göra med sina stämplar. Man måste ju inte göra ett kort eller en LO, "vanlig scrapbooking". Vi har sett många exempel på både vanlig och ovanlig scrapbooking i bloggen på sistone och nu ska jag visa ytterligare ett exempel på något mindre vanligt.

Det började med att jag hittade en gratis-app i App Store som visade instruktioner till några olika origami-figurer. Jag provade att göra en trana och tänkte att här finns det ju utrymme för att dekorera pappret med stämplar! Vips blev det en rosa trana med snöflingor på!Jag har stämplat lite huller om buller på mitt papper och sedan följt instruktionerna och vikt min trana. Prova du också!


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!