16 aug. 2012

Lyckans fjäril

Hej!

Den här veckan fortsätter även jag på föregående veckas påbörjade alster. Då monterade jag EZ-foam på nya stämplar och idag kommer resultatet :-)


Tildastämpeln är färglagd med Distress Markers och följande färger:
Hud tattered rose - Hår antique linnen och walnut stain - Förklädet tumbled glass - Klänning & stövlar spiced marmalade Fjärilen fick lite bundled sage och spiced marmalade
Jag använder 200g akvarellpapper med fin gräng (strukturen på pappret) vilket jag tycker fungerar bäst. Jag använder en vattenpensel för färgläggningen i storlek small.
Runt motivet har jag stämplat med en clearstamp.

Så här såg hon ut "naken":


Allt som oftast använder jag mig av akvarellapppret som kortstomme. Arket är 32x24 cm stort och eftersom jag skär till min kortstomme till ca 15x30 cm så får jag alltid en ganska bred remsa över. Den är helt perfekt till att stämpla figurmotiven på, inget får förspillas :-DMatchande blommor i hörnet, stjälkarna virade runt en virknål så även de används som dekoration. Lite glitterlim här och var på kronbladen.


Kortet i sin helhet. Mönsterpappret kommer från My Minds Eye och bloom and growe heter kollektionen. Turkos cardstock till kortstomme och "fotomattor". Fjärilen är utstansad med en punch från Martha Stewart. Sist, men inte minst den fina stämpeln "Lyckans fjäril" från Pysseldags.

Välkommen tillbaka imorgon för då bloggar Ciza "Pysseldags" Hagholm :-D

Kram från Rosa

2 kommentarer :

  1. Det blev ett superfint kort Rosa. Snygga papper, vackert färglagt och passande stämplar! Blomhörnet är också vackert!
    Nu dröjer det bara ett par dar så ses vi på träffen! Längtar!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!