13 aug. 2012

Kvällsmys och nattlig promenad

... Ja det är dagens alster det :) Eller ja, i alla fall nått åt det hållet, hihi...

Först ut ett kort:

Här har vi då kvällspromenaden :)

Det här kortet har jag gjort efter månadens skiss, som lite inspiration. Det blev ett ganska enkelt och stilrent kort, men med en del fina detaljer.

De här vackra siluettstämplarna som finns i shoppen tilltalar mig massor, vintage så det skriker om det och verkligen användbara. Och de passar mig, som inte är förtjust i färglagda motiv, perfekt!

Jag har först stämplat och embossat motivet och sen stansat ut med en Spellbindersdies. Jag behöll diesen kvar runt pappret, fäste en utpunchad cirkel där jag ville att månen skulle vara och färgade sedan in hela bakgrunden med grå distressdyna. Sen var det bara att plocka bort diesen och cirkeln så fick jag en vacker månskenspromenad! Enkelt men väldigt snyggt :)

Visst är den här stämpeln cool!! Den är så jag, hihi... Fast just det här kortet ska jag faktiskt skicka till min mormor som just nu ligger på sjukhuset efter att ha gått och ramlat hemma och totalt krossat sin axel.

Å så lite kvällsmys!

Vi har ett vackert ställe här där jag bor som heter Ernemar, där finns ett gångstråk längs havet och klipporna och är det en vacker sommarkväll kan det hända att vi packar en picknick-korg och tag vår middag på någon av klipporna.

 Så klart måste ju såna härliga kvällar scrappas om, och då passade den här franska skylten så bra som dekoration.

Den är stämplad, utstansade med spellbinders och så har jag lagt på ett lager Gloss Glace. En blank 3D-lack som man penslar på. Så det är ett tjockt och superblankt lager, me like :)

Den här läckra kaffefläcks-stämpeln har jag stämplat flera gånger på bakgrundspappret för att få lite mer djup. Jag har först duttat på färg med dynan, sen har jag stämplat både en och två och tre gånger utan att ta på mer färg.

Min symaskin står uppställd i mitt pysselrum så jag passade på att lite slarvigt sy ett par varv runt både det mönstrade pappret och fotot. Tycker det blir så snyggt, men jag gör det alldeles för sällan!

 Å så lite dekorationer i hörnet, blommor, ostduk, spets och pärlor. Ser ni att jag har använt häftklammers för att fästa remsan med foton?

Ja det var allt från mig idag, men jag är tillbaka nästa vecka!!

Kram
BellaMio

2 kommentarer :

 1. Underbara alster Mio!!!
  Jag älskade kvälls/nattstämningen du verkligen fångade på kortet.
  Och så många härliga detaljer på LO'n.

  Det är så kul att se vad ni hittar på med stämplarna! :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbar LO, men oj! Vilket kort!! Superstor liftvarning på det, ju! Vilken tur vi har, som har dig som gäst-DT! ; )

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!