27 aug. 2012

Kort och pås-topper

Idag är min sista dag som gästis här hos Pysseldags så det firar jag med att visa 3 alster som jag skapat :) Först ut ett kort i vintagestil med läckra dekorationer:

 Jag har använt vit cardstock som bas och sedan stansat ut toppen med en dies från Tim Holtz. Även stämplat den med Kaffefläcksstämpeln. På framsidan finns två "spelkort" som jag tuffsat till med rivna kanter och spräckta sidor, och sedan stämplat med kaffefläcksstämpeln även här.

Gillar verkligen den här stämpeln, den är så jag liksom :) Stämplat på vit cardstock och stansat ut kanten nertill, å så en matta av brun cardstock gjord på samma sätt.

Å här kommer då de coola dekorationerna!! Jag har stämplat med StazOn på krymplast, stansat eller klippt ut dem, gjort hål för band/snöre och sedan kört med värmefönen. Blir så himla fina och annorlunda charms :)

En till charm med den eleganta mannen!

Man kan ju gå hur långt som helst och färglägga bakgrunder, smeta på vax på kanterna, limma papper på baksidan m.m.

Blommor och en cool knapp som dekorationer.

Om man drar i snöret som håller de söta charmsen så får man upp ett kort där man kan skriva sin hälsning. Där har jag stämplat flera gånger med kaffefläcksstämplen utan att ta på ny färg.

Nästa alster är en påse med maränger!!!

Jag har köpt mig en glassmaskin i sommar och då går det åt massor med äggulor, så igår bestämde jag mig för att göra maräng på all äggvita som blir över :)

Kan säga att det blev en hel massa maränger, hihi. Så jag passade på att göra en liten påse med en hemmagjord pås-topper. Perfekt att ta med tillsammans med en bytta glass när vi ska gå bort nästa helg!

Och visst passar väl den här stämpeln perfekt?! Stämplat med brun dyna och embossat, så så några cirklar för att föröja motivt. Å blommor  så klart :)

Till baksidan blev det ett papper där jag både kunde stansa ut ett motiv och matcha med pappret på rektangeln.


Å till sist, ett kort i bästa Bandanatekniken:

Jag passade på att använda så gott som alla stämplarna (Fransk skylt, avlång fransk skylt, penslar, kaffefläck och siluett lekande barn) jag fick i mitt fiiiiina DT-paket :) Stämplade och embossade alla motiven, där av att jag inte använt vit penna oxå som det egentligen ska vara.

Å så fick den här utomordentligt fräcka stämpeln huvudplatsen mitt på kortet!! En utstansad fjäril, lite rivna kanter och blingbling senare var kortet färdig :)

Men allt roligt har ett slut! Det har varit så roligt och utmanande att få skapa med 
de fina stämplarna. TACK Ciza för att jag fick möjligheten!

Simma lugnt!

Kram
BellaMio

3 kommentarer :

 1. Underbara alster som alltid Mio! Fantastiska. Tack själv för att du gästat oss!
  Som tack har du nu 10% på alla stämplar i shoppen ett år framöver.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det har varit så otroligt roligt att följa dig Mio!! Helt fantastiska skapelsel! Stort tack för att du gästat Pysseldags!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så snygga saker du gjort! kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!