29 aug. 2012

Kort med kit från BoBunny

Idag visar jag ett kort jag gjort med ett kit från BoBunny. Tidigare har mina DT-vänner visat sina kort, och jag visar mitt idag. Sådana här kortkit kan man köpa i vissa scrap-butiker, de innehåller material till ett antal kort och steg-för-steg-instruktioner så att man får förslag på hur man kan använda det material man har köpt.

 Mitt kort är ett födelsedagskort. Jag har använt det material som hörde till kortbasen, färgat in kanterna med lite distress ink och sedan satt ihop det ungefär som instruktionen visade.


På insidan har jag stämplat med Vänner är... och sedan dekorerat runt kanterna med några snöflingor. Man behöver ju inte använda dem bara till julkort!

Tack för titten! Välkommen åter imorgon, då bloggar Rosa.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!